Liudmila Ciubaciuc

Senior Legal Associte
PwC Moldova

​Contact: ludmila.ciubaciuc@pwc.com

Ludmila este parte din echipa PwC Moldova din octombrie 2012, cand s-a alăturat în calitate de stagiar, iar în prezent este Consultant juridic superior în cadrul Departamentului de Consultanță Juridică și Fiscală. Anterior, a lucrat în calitate de Consultat juridic junior pentru firma de avocatură ACI Partners.

Ludmila a obținut licența și titlul de magistru în drept, Specializare Drept civil și Drept de Procedură Civilă, la Universitatea de Stat din Moldova. Adițional, a finalizat un program de studii, prin schimb de experiență, cu durata de un an, la Universitatea din Wisconsin (SUA), cu specializare în studii juridice.

Ariile de expertiză includ structurarea unor tranzacții M&A complexe, inclusiv exerciții de due-diligence și asistarea clienților în timpul negocierilor, coordonând un număr semnificativ de tranzacții în sectorul bancar, de telecomunicații și de transport aerian. Are experiență în aplicarea legislației civile, corporative și de muncă, aspecte regulatorii in diverse industrii, reforma legislativă, etc.