Victoria Ojog

Informații de contact
ojog.victoria.victor@igp.gov.md
vika32009@mail.ru

Educație și formare
2018-2020: master în Drept “Academia Ștefan cel Mare” a MAI.
2014-2018: licența în Drept, “Academia Ștefan cel Mare” a MAI.
2002-2014: Liceul Teoretic “Leonid Gherman”.

Experiența profesională
2021-prezent ofițer superior urmărire penală al Secției urmărire penală a Inspectoratului de Poliției Rîșcani al Direcției de Poliție mun. Chișinău
2018- 2021 ofițer de urmărire penală al Secției urmărire penală a Inspectoratului de Poliției Rîșcani al Direcției de Poliție mun. Chișinău
• Finalizarea cursului de instruire tematica „Cele mai bune practici de răspuns al poliției la cazurile de violență în familie” organizat de către A.O. „Centru de Drept al Femeilor” în parteneriat cu Inspectoratul General al Poliției cu suportul UN Women Moldova și susținerea financiară a Suediei.
• Finalizarea Cursului de formare continuă tematica „Tactica audierii” desfășurat de Direcția „Centrul Integrat de Pregătire pentru Aplicarea Legii” 2021 în cadrul Academiei „Ștefan cel Mare” a MAI.
• Participantă în cadrul Conferinței Universitare cu genericul „Abordări științifico-practice privind domeniul repararii prejudiciilor” 2017 în cadrul Academiei „Ștefan cel Mare” a MAI.
• Participantă în cadrul Conferinței științifică studențească cu genericul „Probleme actuale de drept penal, drept execuțional-penal și criminologie” ediția VI, 2017 în cadrul Academiei „Ștefan cel Mare” a MAI.