Vladimir Palamarciuc

Informații de contact
vladimir.palamarciuc@turcanlaw.md, palamarciuc.vladimir@gmail.com

Vladimir Palamarciuc este asociat în cadrul Biroului de Avocați “Turcan Cazac” – http://turcanlaw.md. Domeniul de specializare în activitatea de avocat este dreptul civil și comercial, achiziții publice, litigii și procedura de insolvabilitate.

Vladimir este, de asemenea, membru al Consiliului de Administrație al Asociației Tinerilor Avocați din cadrul Uniunii Avocaților din Moldova și a fost primul președinte al organizației (2012-2016). Vladimir este implicat constant în reformele profesiei de avocat, cum ar fi revizuirea Codului deontologic al avocaților (2015-2016), a fost selectat de către Ministerul Justiției din Moldova să efectueze un studiu de cercetare privind admiterea în profesia de avocat în Moldova și să formuleze recomandări de reformă (2014). În 2013, Vladimir a efectuat stagiu profesional în cadrul Baroului Statului New Mexico (Albuquerque, NM) ca parte a Programului Professional Fellows al Departamentului de Stat al SUA.

Din 2015, Vladimir este expert național (Info Point) pentru Programul Consiliului Europei privind Formarea Juriștilor în Domeniul Drepturilor Omului (Programul HELP) și este trainer HELP certificat pentru cursuri on-line. Vladimir este licențiat și magistru în drept, iar din 2013 activează în calitate de lector universitar la Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea de Drept.

Varia
Limbile vorbite: română, engleză, rusă și franceză.